2x Behringer B2031P TRUTH passieve studiomonitoren


sinds 8-11-2019 01:58:02

  • Grote foto 2x behringer b2031p truth passieve studiomonitoren muziek en instrumenten speakers
  • Grote foto 2x behringer b2031p truth passieve studiomonitoren muziek en instrumenten speakers
Grote foto 2x behringer b2031p truth passieve studiomonitoren muziek en instrumenten speakers Grote foto 2x behringer b2031p truth passieve studiomonitoren muziek en instrumenten speakers
prijs: n.o.t.k.
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Staat : Gebruikt
Kleur : Zwart

Beschrijving

Specificaties
Gewicht en afmetingen inclusief verpakking
Gewicht (incl. verpakking): 25,6 kg
Afmeting (incl. verpakking): 65,0 x 36,0 x 49,5 cm
Productspecificaties
passieve 2-weg 150W nearfield monitor met hoge resolutie
zeer lineaire frequentierespons van 55 tot 21.000 Hz met individuele frequentiediagrammen
impedantie: 4 Ohm
ferrogekoelde 1" tweeter met hoge resolutie
long-throw 8,75" woofer met speciaal polypropyleen diafragma en deformatiebestendig aluminium die-cast chassis
gecontroleerde dispersiekarakteristieken en zeer grote "sweet spot" dankzij de unieke Behringer wave guide technologie
fase-geoptimaliseerde, low-distortion frequentiecrossover voor accurate reproductie
magnetische afscherming voor plaatsing naast computerschermen
crossover kantelpunt: 2000 Hz
afmetingen: 401 x 257 x 267 mm
gewicht: 11.5 kg

Algemeen
Als het op studio opnames aankomt dan is een eerlijk geluid één van de belangrijskte dingen. Daarom heeft Behringer de B2031P referentie monitoren ontworpen, om niets dan "The TRUTH" te laten horen. Ze mogen dan goed klinken op uw stereo of in uw video surround systeem, ze zijn toch echt ontworpen voor in de studio, waar elke noot die u speelt onder de microscoop gelegd wordt.
De TRUTH B2031P heeft alle goede features van een standaardformaat actieve TRUTH monitor, met één verschil, u kiest de versterking! Dankzij de high-resolution prestaties, zijn B2031P actieve tweeweg referentie studio monitoren perfect voor nearfield monitoringtoepassingen: van kleine mixomgevingen tot multi-channel surroundopstellingen. De TRUTH B2031P monitoren zijn zó succesvol geweest, dat er duizenden verkocht zijn aan de meest kritische oren op de aarde.
Ondanks het kleine formaat, levert de TRUTH B2030P een zeer lineaire frequentierespons van 55 Hz tot 21 kHz. Het interne crossoverpunt staat vast op 2,0 kHz voor optimale prestaties van het twee-weg systeem. De B2030P kan ingangsniveau's aan van tot 150 Watt.
Stereoluidsprekers voor thuis kunnen u al snel misleiden op het gebied van bass output, voornamelijk omdat ze niet ontworpen zijn voor studiotoepassingen. Daarom luisteren opnametechnici en producers naar projecten met studio referentiemonitoren of studiowaardige hooftelefoons. De B2030P's long-throw 8,75 inch polypropyleen-diafragrmawoofer levert een gladde, diepe bas, tot aan 55 Hz. Bass die niet uitversterkt wordt, zoals wel vaak gebeurt in een thuissysteem. Een stevige bass die een goede representatie is van het opgenomen geluid, vol met subtiele nuances; het geluid van vingers op snaren of de luchstroom door organs, etc.
De keuze voor de woofermaterialen is gevallen polypropyleen. Dit is licht, en sterk, waardoor de speakerconus zeer snel kan reageren op transiëntpieken. Dit low-mass conusmateriaal is ook veel stijver dan papier, wat niet alleen belangrijk is voor het behouden van basinhoudsintegriteit, maar ook kritisch is voor midrangeprecisie en definitie. Het deformatiebestendige aluminium die-cast chassis zorgt voor het behoud van een suspensieintegriteit en zorgt voor een zeer efficiënte stemspoelkoeling, zelfs onder extreme werkcondities.
De HF (High Frequency) content in de B2031P komt van een 1 inch ferrovloeistof-gekoelde tweeter met een zeer hoge resolutie, gemonteerd op Behringer's eigen wave guide. Behringer's wave guide is ontworpen voor een veel bredere luisterzone dan conventionele studiomonitoren. U kunt zich dus vrij bewegen binnen het stereobeeld om de ideale sweet spot in een mix te vinden voor subtiele effect- of instru
Kenmerken: Staat: Gebruikt, Kleur: Zwart, Kopen in rotterdam


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23334660 Meld aan Aanbodpagina