Allround Duo/Band Joyride


Grote foto allround duo band joyride muziek en instrumenten muzikanten en bands
Op aanvraag
Locatie Bovenkarspel  (Noord-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Maand Alle maanden
Groepsgrootte 2 Personen
Genre Alle Genres Muziek

Beschrijving

Joyride bestaat in basis uit de zangeres Marthy Karsten en de zanger en gitarist René Bes. Onder de naam Joyride draaien wij inmiddels nu al meer dan 15 jaar. Buiten ons duo zijn wij nu ook te boeken met 3, 4 of 5 personen, waaronder 2 geweldige zangeressen. De keuze is aan u.

Daarnaast hebben wij op verzoek de mogelijkheid om tijdens onze optredens diverse spetterende, interactieve en unieke shownummers te brengen. Dit kan bij elke bezetting van Joyride. Bij Joyride XL of XXL kan er ook nog een spetterende percussie act worden gebracht.

Voor elk budget en voor elk soort van feest of evenement, hebben wij dus een passend concept in huis.

Wij verzorgen allround live muziek en entertainment door heel Nederland op vele soorten van evenementen of feesten. Dus van een verjaardagsfeest of tuinfeest tot bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of verenigingsfeest. Ook verzorgen wij op een rustige manier live muziek tijdens recepties of diners.

Uiteraard verzorgen wij ook live muziek en entertainment op heel veel bruiloften, waaronder ook veel 12,5 jarige, 25 jarige, 40 jarige en zelfs 50 jarige bruiloftsfeesten.

In elke bezetting waarmee wij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezetttingen.

Wij beschikken over een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden. Dus zeg maar van jong tot oud en voor elk wat wils !

Wij spelen zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, maar ook zeer spetterend sets brengen als het een knallend feest moet zijn.

De muziek tijdens onze korte pauzes kan eventueel door ons zelf worden verzorgd middels een software matig DJ systeem, met hierin duizenden titels in de meest uitéénlopende genres.

Doordat wij gebruik maken van een compacte professionele geluid- en lichtset die geschikt is voor feesten van 25 tot 250 personen, kunnen wij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen, of dit nu een feestzaal is, een feesttent, een kroeg of gewoon bij mensen thuis.

Kortom: Joyride is bijzonder flexibel, heeft vele mogelijkheden, alles wordt op een professionele manier gebracht, uw wensen staan altijd centraal en dit ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

HOE KUNT U JOYRIDE BEREIKEN ?
Joyride Music
Tel. 06-22170099
E-mail: info@allroundmuziek.nl

Kenmerken: Maand: Alle maanden, Groepsgrootte: 2 Personen, Genre: Alle Genres Muziek, Kopen in BovenkarspelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 3740341

Meer Muzikanten en Bands

Meer Muzikanten en Bands aangeboden in deze subrubriek.