Allround Duo Joyride


sinds 11-1-2020 22:31:20

  • Grote foto allround duo joyride muziek en instrumenten muzikanten en bands
  • Grote foto allround duo joyride muziek en instrumenten muzikanten en bands
Grote foto allround duo joyride muziek en instrumenten muzikanten en bands Grote foto allround duo joyride muziek en instrumenten muzikanten en bands
prijs: Op aanvraag
Locatie : Bovenkarspel  (Noord-Holland)

Kenmerken

Maand : Alle maanden
Groepsgrootte : 2 Personen
Genre : Alle Genres Muziek

Beschrijving

Joyride bestaat al vanaf het jaar 2000 en in deze tijd hebben zij inmiddels ook al meer dan 2000 optredens tot alle tevredenheid mogen verzorgen. Dus ervaring genoeg !!
Joyride is in basis een alround duo. Zij zijn echter ook te boeken als allround trio of als allround band met 4 of 5 personen.
Voor elk budget, elk soort van feest of evenement hebben zij passende muziek in huis. Daarnaast proberen zij ook hun publiek op een interactieve en gezellige manier bij de optredens te betrekken.
Joyride heeft een zeer uitgebreid Engels-, Spaans- en Nederlandstalig repertoire van de jaren 60 tot en met heden en dit in vele genres. Dus zeg maar van jong tot oud en voor elk wat wils. Zij hebben geen vast repertoire, maar spelen altijd in op de situatie ter plekke, dus wat uw feest nodig heeft.
In elke bezetting waarmee zij optreden hoort u door middel van de hedendaagse techniek een volledige grote band met een zeer comfortabele sound, dus ook bij de kleinere bezettingen.
Joyride verzorgt optredens door heel Nederland op vele soorten van feesten of evenementen. Dus van een verjaardagsfeest of tuinfeest tot bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, personeelsfeest of verenigingsfeest. Ook verzorgen zij op een rustige manier live muziek tijdens recepties of diners.
Uiteraard verzorgt Joyride ook al jaren live muziek op bruiloften. Ook voor uw 12,5 jarige bruiloft, 25 jarige bruiloft, 40 jarige bruiloft, 50 jarige bruiloft of zelfs uw 60 jarige bruiloft, hebben zij meer dan voldoende repertoire in huis.
Joyride speelt zachtjes als er rustig gespeeld moet worden, zodat mensen ook nog even lekker kunnen praten, maar zij kunnen ook zeer spetterend spelen als het een knallend feest moet zijn. Kortom: het volume wat zij produceren is zoals u het wilt hebben, want tenslotte is het uw feest !!
Ook kan Joyride tijdens hun optredens op verzoek en zonder bijkomende kosten nog diverse spetterende, interactieve en vooral unieke shownummers brengen. Dit kan zowel bij Joyride als duo, als trio of als band. Ook deze shownummers zijn in vele genres te brengen en is gegarandeerd feest, waarbij hier en daar een lach ook zeker niet zal ontbreken. Voor het brengen van shownummers worden overigens geen extra kosten in rekening gebracht.
De muziek tijdens de korte pauzes verzorgt Joyride zelf middels een softwarematig DJ systeem. Nummers die zij niet spelen en u toch wel graag op uw feest wilt horen, kunnen zij middels dit DJ systeem in één van hun korte pauzes voor u draaien. Zij verzorgen dus gedurende de hele avond of middag de muziek.
Doordat Joyride gebruik maakt van eigen compacte professionele geluid- en lichtsets, kunnen zij in bijna elke locatie van groot tot klein optredens verzorgen. Of dit nu een feestzaal is, een feesttent, een kroeg of gewoon bij mensen thuis. Het geluid wat zij met onze eigen apparatuur kunnen verzorgen is tot maximaal 250 personen.
Kortom: Joyride is bijzonder flexibel, heeft vele mogelijkheden en uw wensen staan bij Joyride altijd centraal.

Kenmerken: Maand: Alle maanden, Groepsgrootte: 2 Personen, Genre: Alle Genres Muziek, Kopen in Bovenkarspel


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23539765 Meld aan Aanbodpagina