Aston Origin- Kloon


Grote foto aston origin kloon muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
€ 232
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Aston Origin is een professionele cordioïde condensatormicrofoon die gebruik maakt van een 1 inch vergulde capsule. Deze microfoon is veelzijdig genoeg om in combinatie met alle akoestische instrumenten te gebruiken maar hij werkt absoluut het beste voor gitaar en vocalen. De met de hand geselecteerde capsule werkt samen met een circuit zonder transformator dat enkel de beste componenten bevat. De Origin is ontworpen om een direct en intiem geluid te leveren, voor een natuurlijke en neutrale opname.

Stevige golf-vormige beschermkap
De Origin bevat een speciaal door Aston ontworpen beschermkap die er, naast dat het er fantastisch uitziet, voor zorgt dat het hart van de microfoon optimaal beschermd is. Deze schokbestendige golf-vormige kap zal bij een harde klap vervormen en zo de klap opvangen, om vervolgens weer naar zijn oorspronkelijke vorm terug te keren. Daarnaast zit er in deze kap een popfilter ingebouwd welke een willekeurig gaaspatroon heeft waardoor geluid er zonder problemen doorheen kan maar alle ongewenste geluiden voor de rest geëlimineerd worden.

Uniek in vele opzichten
Aston is zijn tijd weer ver vooruit. De Origin bevat namelijk een uniek aansluitingspunt voor zowel XLR als een microfoonstandaard. Doordat de microfoon zo schokbestendig is, is het mogelijk de microfoon direct op de microfoonstandaard te plaatsen, zonder dat dit nadelige gevolgen heeft voor je geluid. Dit maakt de microfoon daarnaast zeer gemakkelijk in het onderhoud.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Aston
 ● SKU (eigen artikel code): AST-ORIGIN
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21955093

Meer Overige Muziek en Instrumenten

Meer Overige Muziek en Instrumenten aangeboden in deze subrubriek.