Boss DD-500 Digital Delay- Kloon


Grote foto boss dd 500 digital delay kloon muziek en instrumenten speakers
€ 341
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Tot de nok gevuld met de nieuwste BOSS-technologie, is de DD-500 de krachtigste en meest veelzijdige delaypedaal ooit. Deze ongelooflijke toverdoos biedt niet alleen 12 verschillende delaymodi met uitzonderlijke audiokwaliteit, maar ook verregaande edit-mogelijkheden, een grafische display, patchgeheugens, MIDI en nog veel meer. Van eenvoudige echo’s tot perfecte emulaties van klassieke delays, of laat je verbazen door de weelderigste ruimtelijke texturen. Met de DD-500 gaat er voor jouw muziek een heel nieuwe wereld open.

Twaalf veelzijdige delaymodi en uitgebreide editmogelijkheden
Met de 12 delaymodi van de DD-500 kan je zowat elke delayklank maken die je kunt verzinnen, en nog meer. Alles wat je nodig hebt zit erin, van warme, pittige vintage delays en bandecho’s tot complexe moderne delaylijnen met pitch shifting, filtering en andere unieke bewerkingen. Draai aan de knoppen om de basisparameters in te stellen en creëer meteen geweldige klanken. Elk delaytype is ook voorzien van een semi-parametrische 4-bands EQ, modulatie, ducking en vele andere parameters, die je toelaten om je klank met de grootste precisie tot in de fijnste details af te regelen

Ongeëvenaarde klankkwaliteit
Elke delaymodus van de DD-500 is zorgvuldig op punt gesteld, zodat je bij gelijk welke instelling een uniek geluidskarakter en uiterst muzikale klanken krijgt. Dat kan dankzij de dataverwerking van 32-bit/96 kHz, over de hele lijn. En howel de delay-effecten van de DD-500 van de hoogste digitale kwaliteit zijn, blijft je directe gitaarklank op ieder moment 100% analoog, naargelang je voor de buffer- of true bypass-werking kiest. De gebufferde bypass versterkt niet alleen het droge analoge signaal, maar maakt zorgt er ook voor dat de nasleep van je delay niet onnatuurlijk wordt afgeknipt wanneer je van effect verandert.

Geavanceerde functies voor op het podium en in de studio
In de wereld van gesofistikeerde delaypedalen is de DD-500 veruit de meest praktische. De grote, geïntegreerde LCD ondersteunt ten volle de enorme capaciteiten van deze pedaal; Hij geeft op één enkel scherm een duidelijk zicht op de delaytijd en de patch ID, en laat je logisch navigeren door heen de parameters van de systeeminstellingen. Via USB kan je hem gemakkelijk op je computer aansluiten om patches te backup’en en via de MIDI-poorten heb je tal van extra opties om geavanceerde setups aan te sturen, zoals een pedal board met het BOSS ES-8 Effect Switching System.

Intensieve Real-Time bediening
Met zijn vrij toewijsbare regelaars biedt de DD-500 een ongeziene creatieve expressie en flexibiliteit. Standaard kan je met de footswitches A, B en TAP/CTL twee patches, bypass, bankselectie, tap tempo, en andere parameters intuïtief bedienen. Je kunt ze echter ook op een andere manier laten werken, bv. voor directe toegang tot drie verschillende delay patches, of om twee patches tegelijk te gebruiken voor een gelaagde delayklank. In plaats van tap tempo kan je de TAP/CTL-footswitch toewijzen aan diverse real-time functies zoals Warp of Twist voor een brede waaier aan expressieve effecten. Met een optionele expressiepedaal of externe footswitches kan je nog meer parameters manipuleren en als je een meer geavanceerde setup hebt, bieden de MIDI-poorten nog vele extra bedieningsmogelijkheden.

DD-500 Delaymodi
• Standard—Heldere digitale delay.
• Analog—Emulatie van klassieke analoge “BBD”-delays zoals van de BOSS DM-serie.
• Tape—Emuleert de warme klank van bandecho-apparaten, zoals de Maestro Echoplex en de legendarische Roland RE-201 Space Echo.
• Vintage Digit
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22977565

Meer Speakers

Meer Speakers aangeboden in deze subrubriek.