Chaya handpan C#-Amara 1,25 mm


Grote foto chaya handpan c amara 1 25 mm muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
€ 2250
Locatie Bunnik  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Chaya handpan C#-Amara 1,25 mm nitrated steel. Highest quality handpandrum, suitable for both the starting musician and the professional player. The 1,25 mm thick nitrated shell gives a warm sound with great resonance. This instrument is great for sensitive playing as well very powerful expression.
Welkom bij HandPan Shop

Wij zijn volledig gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van nieuwe handpan drums en gebruikte Hangdrums. Koop direct vanuit voorraad in de webshop of maak een afspraak en probeer de instrumenten zelf uit (of leun achterover en laat ze door ons voorspelen).

Een handpan drum is een bijzonder instrument. Iedere drum wordt handgemaakt, is anders en heeft een uniek geluid. Ze zijn er in verschillende metaalsoorten, toonsoorten en afmetingen. Een handpan drum koop je daarom niet zomaar! We helpen je graag bij het vinden van de handpan drum die je past. Bij ons vind je een handpan die niet alleen goed klinkt, maar je ook raakt. Naast de inkoop van diverse merken maken we zelf ons eigen merk ‘Chaya’. Je kunt bij ons ook terecht voor het retunen of repareren van jouw instrument.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Chaya
 ● SKU (eigen artikel code): 052
Kenmerken: Kopen in Bunnik

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22866768

Meer Overige Muziek en Instrumenten

Meer Overige Muziek en Instrumenten aangeboden in deze subrubriek.