Chaya handpan D-Hijaz Ember steel


sinds 12-5-2023 03:01:03


prijs: € 2300
Locatie : Bunnik  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingDe Chaya handpan D-Hijaz: D/A C D Eb F# G A C D is een Spaans frygische ladder , wat een meer oriëntaals karakter geeft. Een mooie wereldse toonladder met een erg groot bereik. Ember staal zorgt voor een rijke galm, waarbij een mooie heldere toon de boventoon voert, maar ook een fijne diepe bas te horen is.

Ember staal zorgt voor een rijke galm, waarbij een mooie heldere toon de boventoon voert, maar ook een fijne diepe bas te horen is.
Kenmerken Chaya handpan

 ● Zeer populair
 ● Handgemaakt
 ● Keuze uit genitreerd en Ember staal
 ● Geschikt voor beginners en gevorderden
 ● Makkelijk en intuïtief bespeelbaar
 ● Volle, warme klank
 ● Uitmuntende kwaliteit
 ● Groot aantal verschillende klankkleuren
 ● Hoge toonveld-stabiliteit
 ● Karakter: verfijnd, direct en open

Chaya handpannen staan bekend om hun hoge kwaliteit. De verfijnde handpannen zijn perfect getuned en bezitten een harmonieuze en warme klankkleur. Ze behoren tot de populairste handpannen. Zowel bij meditatie-sessies als in de drum- en percussiewereld, wordt de Chaya handpan graag gebruikt. Chaya heeft ook een rijk arsenaal trotse ‘endorsers’, waaronder Martin Verdonk, Kasper van der Meulen, Sjaak van Dam en Boudine van Slobbe. Chaya handpannen worden gemaakt door Ratislav Belko, een gevestigde naam in de handpan-wereld.

Ontdekken welke Chaya handpan het beste bij jou past? Volg onze oriëntatie-sessie.
Klank handpan Chaya Ember staal
De Ember staal Chaya handpan staat bekend om haar rijke galm, waarbij een mooie heldere toon de boventoon voert, terwijl er tegelijkertijd een fijne diepe bas te horen is. Een rijk en betoverend arsenaal aan geluid.
Toonsoorten Chaya handpan
Van dit merk zijn veel verschillende toonsoorten beschikbaar. Ook bodempads toevoegen, is mogelijk. Neem gerust contact op om alle opties te bespreken.

Boudine van Slobbe: “Chaya Handpan vind ik echt een superfijne handpan. Sinds een paar jaar ben ik endorser, en speel ik erop tijdens voorstellingen met Slagerij Van Kampen, bij Ecstatic Dance Events, en Sound Healings. Maar ook gewoon thuis. Het is een robuuste pan waarop je heel gevoelig en meditatief kunt spelen, maar ook percussief. Je kunt er ook echt op rocken zeg maar, wat ik erg fijn vind. Ik sleep hem dus altijd overal mee naartoe, en hij blijft echt in perfecte staat. Echt een superfijne pan, waar ik nog steeds heel erg blij mee ben.”


Welkom bij HandPan Shop

Wij zijn volledig gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van nieuwe handpan drums en gebruikte Hangdrums. Koop direct vanuit voorraad in de webshop of maak een afspraak en probeer de instrumenten zelf uit (of leun achterover en laat ze door ons voorspelen).

Een handpan drum is een bijzonder instrument. Iedere drum wordt handgemaakt, is anders en heeft een uniek geluid. Ze zijn er in verschillende metaalsoorten, toonsoorten en afmetingen. Een handpan drum koop je daarom niet zomaar! We helpen je graag bij het vinden van de handpan drum die je past. Bij ons vind je een handpan die niet alleen goed klinkt, maar je ook raakt. Naast de inkoop van diverse merken maken we zelf ons eigen merk ‘Chaya’. Je kunt bij ons ook terecht voor het retunen of repareren van jouw instrument.

E-mail:
info@handpanshop.nl

Telefoonnummers : 
+31 645 922 966
+31 621 554 198

Adres: 
Veilingweg 42
3981PC  Bunnik (alleen op afspraak)

SPECIFICAT
Kenmerken: Kopen in BunnikKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 25855240 Meld aan Aanbodpagina