Chaya handpan D Hijaz Ember - Ember steel


sinds 12-9-2022 03:09:07

Grote foto chaya handpan d hijaz ember ember steel muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
prijs: € 2300
Locatie : Bunnik  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

BeschrijvingChaya handpannen, gebouwd met passie: hoge kwaliteit, perfect getuned, harmonieuze en warme klankkleur. Deze verfijnde Chaya handpannen hebben een directe respons, een open sound en prettige en sprankelende resonantie.

De D-Hijaz: D/ A C D Eb F# G A C D - is een Spaans frygische ladder, wat een meer oriëntaal karakter geeft. Een mooie wereldse toonladder met een erg groot bereik.

Met passie gebouwde kwaliteitshandpannen voor iedereen

Chaya handpannen staan bekend als mooie en toegankelijke muziekinstrumenten voor iedereen. Handpannen die vaak als favoriete keuze eruit komen omdat ze makkelijk en intuïtief bespeelbaar zijn. Vele professionals kiezen voor Chaya omdat ze perfect getuned zijn en een mooie warme klankkleur hebben. Kwaliteitsinstrumenten met fijne aanslaggevoeligheid en hoge toonveld stabiliteit.


Welkom bij HandPan Shop

Wij zijn volledig gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van nieuwe handpan drums en gebruikte Hangdrums. Koop direct vanuit voorraad in de webshop of maak een afspraak en probeer de instrumenten zelf uit (of leun achterover en laat ze door ons voorspelen).

Een handpan drum is een bijzonder instrument. Iedere drum wordt handgemaakt, is anders en heeft een uniek geluid. Ze zijn er in verschillende metaalsoorten, toonsoorten en afmetingen. Een handpan drum koop je daarom niet zomaar! We helpen je graag bij het vinden van de handpan drum die je past. Bij ons vind je een handpan die niet alleen goed klinkt, maar je ook raakt. Naast de inkoop van diverse merken maken we zelf ons eigen merk ‘Chaya’. Je kunt bij ons ook terecht voor het retunen of repareren van jouw instrument.

E-mail:
info@handpanshop.nl

Telefoonnummers : 
+31 645 922 966
+31 621 554 198

Adres: 
Veilingweg 42
3981PC  Bunnik (alleen op afspraak)

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Chaya
 ● SKU (eigen artikel code): 21014
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 270


Kenmerken: Kopen in BunnikKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25855240 Meld aan Aanbodpagina