Chaya handpan G# Minor Pentatonic 1,25 mm


Grote foto chaya handpan g minor pentatonic 1 25 mm muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
€ 2250
Locatie Bunnik  (Utrecht)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De G minor pentatonic is een hogere toonsoort, wat ruimte creëert voor meer toonvelden. In tegenstelling tot de gebruikelijke 8 of 9 pads geeft deze toonsoort ruimte voor maar liefst 12 toonvelden. Een mooie handpan voor liefhebbers van hoge melodieën van de handpan.

De Chaya handpannen in 1,25 mm genitreerd staal zijn zeer stabiel en hebben een gebalanceerde warme en rijke klankkleur. Geschikt voor zowel subtiel als stevig spelen. Heeft een krachtige en dragende resonantie.

Karakter: stabiel, krachtig en subtiel tegelijk.

Met passie gebouwde kwaliteit handpannen voor iedereen

Chaya handpannen staan bekend als mooie en toegankelijke muziekinstrumenten voor iedereen. Handpannen die vaak als favoriete keuze eruit komen omdat ze makkelijk en intuïtief bespeelbaar zijn. Vele professionals kiezen voor Chaya omdat ze perfect getuned zijn en een mooie warme klankkleur hebben. Kwaliteitsinstrumenten met fijne aanslaggevoeligheid en hoge toonveld stabiliteit. Beide series zijn ook zeer geschikt voor inzet bij klanktherapie en meditatie.
Welkom bij HandPan Shop

Wij zijn volledig gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van nieuwe handpan drums en gebruikte Hangdrums. Koop direct vanuit voorraad in de webshop of maak een afspraak en probeer de instrumenten zelf uit (of leun achterover en laat ze door ons voorspelen).

Een handpan drum is een bijzonder instrument. Iedere drum wordt handgemaakt, is anders en heeft een uniek geluid. Ze zijn er in verschillende metaalsoorten, toonsoorten en afmetingen. Een handpan drum koop je daarom niet zomaar! We helpen je graag bij het vinden van de handpan drum die je past. Bij ons vind je een handpan die niet alleen goed klinkt, maar je ook raakt. Naast de inkoop van diverse merken maken we zelf ons eigen merk ‘Chaya’. Je kunt bij ons ook terecht voor het retunen of repareren van jouw instrument.

E-mail:
info@handpanshop.nl

Telefoonnummers : 
+31 645 922 966
+31 621 554 198

Adres: 
Zomervlinderberm 1
3994 WL Houten (alleen op afspraak)

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Chaya
 ● SKU (eigen artikel code): 059
Kenmerken: Kopen in Bunnik

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22438647

Meer Overige Muziek en Instrumenten

Meer Overige Muziek en Instrumenten aangeboden in deze subrubriek.