Duo totaal


sinds 13-2-2018 17:19:22

  • Grote foto duo totaal muziek en instrumenten boekingen
  • Grote foto duo totaal muziek en instrumenten boekingen
  • Grote foto duo totaal muziek en instrumenten boekingen
  • Grote foto duo totaal muziek en instrumenten boekingen
Grote foto duo totaal muziek en instrumenten boekingen Grote foto duo totaal muziek en instrumenten boekingen Grote foto duo totaal muziek en instrumenten boekingen Grote foto duo totaal muziek en instrumenten boekingen
Locatie : Denekamp  (Overijssel)

Kenmerken

Genre : Ander Genre Muziek

Beschrijving

Met Duo ToTaal haalt U een duo in huis dat zich richt naar Uw maatstaven, als het gaat om volume en soort muziek. Bij Uw bruiloft, partij of bedrijfsfeest, brengen ze het volume en keuze van muziek in overeenstemming met de gelegenheid. Ook kennen ze geen gebruikelijk vast ritme van 4 nummers spelen en dan weer een kwartier pauze. Flexibel als ze zijn, spelen ze gewoon verder als de stemming daarom vraagt. Door het geraffineerd oplaten van proefballonnetjes, is de feeststemming gauw waar die moet zijn.
Door de jarenlange ervaring van deze twee heren, uit verschillende orkesten, met verschillende repertoires, kan U er van uit gaan dat het huidige repertoire zeer breed en up to date is, en dus voor elk wat wils.
Dance, Trance, Soul en Lounge,Piraat,60-70-80-90-jarig Top 40.
Uiteraard spelen ze s’ avonds maar ook overdag. U kunt uw (feest)avond met een gerust hart overlaten aan deze twee heren, in overleg is bijna alles mogelijk. Totaal kost in de regio (+- 70KM rond Enschede) 650 euro daarbuiten komen er extra kosten bij.

Op hun website onze website zijn o.a. foto’s en fragmenten te beleven. Gaat U ook eens in de historie kijken van deze twee heren, en overtuig Uzelf van de kwaliteit en ervaring van deze muzikanten.
Geen vaste setlijst, maar een programma dat ter plekke zijn vorm krijgt. Zo is elke avond weer net iets anders.

Duo ToTaal is
René Hermelink : Drums en zang
Tonny Snijders : Toetsen en zang
Ons Motto:
Organiseer Uw feest eens ToTaal anders

Kenmerken: Genre: Ander Genre Muziek, Kopen in Denekamp


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 235667 Meld aan Aanbodpagina