ESP LTD EC-1000T CTM DMZ Black- Kloon


Grote foto esp ltd ec 1000t ctm dmz black kloon muziek en instrumenten gitaren akoestisch
€ 759
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De ESP LTD EC-1000T CTM DMZ Black elektrische gitaar smeedt een krachtige output voor je rockplezier. Een paar DiMarzio PAF 36th Anniversary humbuckerelementen zorgen voor een geweldige PAF-klank en een donker klinkend mahoniehouten body en mahoniehals zetten je signaal om in een volle sustain. De ebbenhouten toets van dit ESP is zo glad als glas, en 22 XJ-frets maken gebruik van een comfortabele actie waar je vingers dol op zullen zijn. Een TonePros vergrendeling Tune-O-Matic brug en staartstuk, samen met deze ax's LTD locking tuners, houden uw aantekeningen in harmonie voor langere sessies van schommelen.

Mahonie body en hals
Donkere klank met veel omvang is waar deze bijl over gaat. De opvallende mahoniehouten body met carved top geeft een sterke nadruk op je dieptepunten en middentonen, wat goed is voor een donker metaal of rockgeluid. De body beschikt ook over een visueel aantrekkelijk gebogen cutaway waarmee je je vingers naar die hogere frets kunt reiken wanneer je ze wilt verscheuren. De elegante binding rond de body geeft de EC-1000T een stijlvolle uitstraling.

DiMarzio PAF 36th Anniversary Humbuckers
De body van deze ESP heeft de juiste set pick-ups om mee te werken. Je DiMarzio PAF 36-jubileum humbuckers pakken een geweldige sonische punch in om door je versterker te schieten. Als je schoon bent, is je signaal helder en gelijkmatig over alle frequenties. Wanneer je de vervorming inbrengt, krijg je een solide knapperig PAF-geluid - en wanneer je echt de gain maximaal pusht, zal je bijl jammeren met een niet te stoppen tonale kracht.

Houd je intonatie onder controle
Veranker je snaren naar beneden is de TonePros vergrendeling Tune-O-Matic brug en staartstuk van deze slechterik. Je snaren krijgen een mooie portie sustain door deze brug en het staartstukontwerp, hoe zacht of agressief je ook bent. ESP LTD-vergrendelingstempels helpen uw bijl in harmonie te houden voor langere sessies schommelen - speel de CD-1000T zo hard of zacht als je wilt en haal alles uit alles wat het te bieden heeft.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: ESP
 ● SKU (eigen artikel code): 310812
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22589432

Meer Gitaren | Akoestisch

Meer Gitaren | Akoestisch aangeboden in deze subrubriek.