Genelec 8030CP- Kloon


Grote foto genelec 8030cp kloon muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
€ 435
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Combineer kracht met precisie om aan de meest voorkomende eisen te voldoen, allemaal met Genelec's bekende nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Wanneer uw project een krachtige prestatie zonder kwliteitsverlies vereist, is de Genelec 8030C actieve studio monitor ontworpen om uw verwachtingen te overschrijden! De 8030C, die in 2017 werd geïntroduceerd, levert zelfs 4 dB hogere SPL en heeft een lager energieverbruik dan vroegere modellen van 8030.

Opvallend stijlvol. De 8030C heeft afgeronde randen en de stevige aluminium-aluminiumdiffractie-behuizing (MDE ™). Elk element van het ontwerp is gemaakt om uw luisterervaring perfect te maken. Lage frequenties en hoge SPL's worden geleverd met een geoptimaliseerde interne gebogen reflexbuis en een maximaal intern volume. En als je klaar bent, detecteert Genelec Intelligent Signal Sensing (ISS ™) -circuit wanneer je systeem niet langer in gebruik is, en zet deze in een energiebesparende standby-modus.

Van professionele studio's naar buitenuitzendvoertuigen is de 8030C gemaakt om buitengewone kracht met absolute precisie te combineren!

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Genelec
 ● SKU (eigen artikel code): 8030CP
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22597522

Meer Overige Muziek en Instrumenten

Meer Overige Muziek en Instrumenten aangeboden in deze subrubriek.