Goedkopefeestlocatie


sinds 7-9-2017 1:42:11

Locatie : Putte  (Noord-Holland)

Kenmerken

Maand : Alle maanden
Genre : Alle Genres Muziek

Beschrijving

Welkom bij onze website
Voor al uw feesten grote groepen en kleine maar ook individueel inschrijven is mogelijk.
Belangrijk is dat u zelf aangeeft wat uw wensen zijn, dat hoeft niet exact te zijn, het belangrijkste is dat wij een idee krijgen waar het over gaat, daarna nemen wij contact met u op en zoeken voor u een geschikte locatie, wat u uiteraard ook zelf voor grote groepen mag doen via onze website.
Waarom individueel inschrijven.
Ieder persoon is dol op zijn of haar eigen soort van muziek dat varieert van klassiek tot hardcore, voor mijzelf rock, country en gospel, geef aan welke soort muziek uw wens is en wij zorgen voor de perfecte locatie en u krijgt van ons de datum, dit uiteraard bij voldoende inschrijvingen, daar gaat wat tijd overheen maar het komt, let wel wij doen geen grote evenementen van duizenden personen, maar vanaf 50 tot ???? tot de zaal of wat et dan ook mag zijn vol is.
Het kan voorkomen dat voor deze feesten bussen worden ingezet, kosten minimaal € 5.— P.P dat is afhankelijk van de afstand, ook intree is mogelijk maar dit is afhankelijk van de koste van de D.J en het eventuele beveiligingspersoneel wat op deze avonden noodzakelijk kan zijn .
Bent u eenmaal bij ons ingeschreven, dan wordt u door ons ook ten aller tijden op de hoogte gehouden, en u zal geen feest meer missen, tenzij uit eigen wil.
Leeftijd speelt geen rol, wel uw gezelligheid.
Heeft u nog vragen, stel ze gerust via onze web mail, wij geven u graag alle informatie die voor u nodig is, voor meer informatie kunt u ook via de website naar onze Facebook pagina, mocht u daarna nog meer informatie nodig hebben, daarvoor zijn wij altijd telefonisch voor bereikbaar o f per E-mail.
Met vriendelijke groeten van onze klanten uit de horeca en team onze website

Kenmerken: Maand: Alle maanden, Genre: Alle Genres Muziek, Kopen in Putte


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 9782220 Meld aan Aanbodpagina