K. Valverde Zanger/gitarist: Mexicaanse muziek


  • Grote foto k. valverde zanger gitarist mexicaanse muziek muziek en instrumenten boekingen
  • Grote foto k. valverde zanger gitarist mexicaanse muziek muziek en instrumenten boekingen
  • Grote foto k. valverde zanger gitarist mexicaanse muziek muziek en instrumenten boekingen
Grote foto k. valverde zanger gitarist mexicaanse muziek muziek en instrumenten boekingen Grote foto k. valverde zanger gitarist mexicaanse muziek muziek en instrumenten boekingen Grote foto k. valverde zanger gitarist mexicaanse muziek muziek en instrumenten boekingen
Op aanvraag
Locatie Nijmegen  (Gelderland)

Kenmerken

Beschrijving

Kenneth Valverde is een Zuid-Amerikaanse zanger/gitarist met internationale ervaring, die gespecialiseerd is in Mexicaanse, Zuid-Amerikaanse en Spaanse muziek, ter opluistering van uw gezellige avonden, barbecues, recepties, bruiloften en partijen.

Vanuit zijn huidige verblijfplaats in Nederland reist hij veel naar Duitsland, Italie, Belgie en Griekenland, waar hij in mei 1999 een TV-Special opgenomen heeft voor het Griekse kanaal "Enoplon Dinamion".

Hij wordt niet alleen aanbevolen om zijn stem en gitaarspel, maar is ook in hart en nieren een entertainer, die de mensen weet te boeien en te amuseren met zijn ritmische en romantische muziek.

Afhankelijk van de ambiance brengt hij voor- of achtergrondmuziek ten gehore.

In maart 2003 was hij in het land ook te zien en te beluisteren in de bioscoopfilm LIEVER VERLIEFD, een romantische comedy geproduceerd door Johan Nijenhuis van kaskrakers COSTA en VOLLE MAAN. In bovengenoemde film heeft Kenneth Valverde samen met zijn collega meegespeeld onder de naam Los Mayas.

Voor info/boekingen: 024-3446893 of 06-18699087

Website: www.kenneth-valverde.nl


Kenmerken: Kopen in Nijmegen



E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 598355

Meer Boekingen

Meer Boekingen aangeboden in deze subrubriek.