Korg MicroKORG S- Kloon


Grote foto korg microkorg s kloon muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
€ 408
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Meteen vanaf de introductie in 2002 werd de MicroKORG analog modeling synthesizer een geliefde synth vanwege de heftige sounds, de hippe vocoder, het handige en aansprekende design en de solide constructie. De MicroKORG-reeks wordt uitgebreid met de MicroKORG S: een nieuw model voorzien van het design, de sounds en de functies die passen bij de muziek van vandaag.

Omdat muziek zich in de afgelopen decennia – uiteraard - heeft ontwikkeld, is de MicroKORG S voorzien van 64 nieuwe presets die tegemoetkomen aan deze veranderingen. Er zijn nu ook 64 vrije geheugenplaatsen waarin je je eigen variaties op deze presets kunt vastleggen. Je favoriete sounds kun je kwijt onder de Favorite Select-functie, zodat je ze bij een optreden ogenblikkelijk bij de hand hebt.

Voor de ingebouwde vocoder wordt een microfoon meegeleverd en doordat de MicroKORG S ook op batterijen werkt en vanwege het versterkingssysteem, kun je de micoKORG S overal gebruiken.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Korg
 ● SKU (eigen artikel code): K.KOKS MICROKORGS
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22469245

Meer Overige Muziek en Instrumenten

Meer Overige Muziek en Instrumenten aangeboden in deze subrubriek.