Korg SP280 Black- Kloon


Grote foto korg sp280 black kloon muziek en instrumenten piano en vleugels
€ 699
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Prachtig pianogeluid met een stijlvol ontwerp wat in ieder interieur past. Toetsenisten over de hele wereld prefereren instrumenten die een betrouwbare weergave bieden van het geluid van een vleugelpiano, en dat is hier zeker gelukt! Korg's SP-280 geeft je deze ervaring, zowel thuis als op het podium. De SP-280 biedt een speelervaring die ongelooflijk dicht bij die van een akoestische piano komt door over te schakelen tussen vier piano samples, afhankelijk van de dynamiek van je spel. Van het delicate pianissimo tot dynamisch fortissimo, het geluid klinkt altijd realistisch. Vooral het 'Grand Piano' geluid, dat de demperresonantie reproduceert die te horen is wanneer je het demperpedaal van een akoestische piano indrukt.

Authentieke vintage sounds, ideaal voor live performance.
Er is speciale aandacht besteed aan de hoge kwaliteit van de elektrische pianoklanken, die te gek klinken. We tellen zes verschillende elektrische piano´s, die op grote schaal gebruikt zijn in de popmuziek van de jaren '60 en '70, en ook veel voorkomen in soulmuziek.

30 ‘’high quality sounds’’
De SP-280 bevat 30 indrukwekkende en hoogwaardige klanken, denk aan orgels, harpsichords, klavecimbels, strijkers, en nog veel meer. Er is ook een Layer Mode waarmee je 2 sounds als het ware combineert. De KORG SP280 beschikt ook over partner-modus die het toetsenbord verdeelt in links en rechts, zodat twee mensen kunnen spelen op dezelfde reeks toonhoogtes. Twee hoofdtelefoonaansluitingen maken het mogelijk om in alle stilte toch samen los te gaan!

Drie effecten
Er zijn drie effecten: Brilliance past de helderheid van de toon aan, Reverb simuleert de natuurlijke ambiance (echo) van een concertzaal, en Chorus voor extra ruimtelijk geluid.

Versterker Sectie
De SP-280 is voorzien van twee ingebouwde versterkers die 2 x 22 watt outputvermogen leveren, de hoogste in zijn klasse. Het levert voldoende diepe lage tonen en sprankelende hoge tonen op om je als waardig muzikant te profileren in een kleinere zaal, zonder de nodige aansluiting van een PA!

Natural Weighted Hammer Action
Het Natural Weighted Hammer Action (NH) keyboard biedt hetzelfde speelgevoel als bij een akoestische piano, met zwaardere actie in het onderste register en een lichtere respons als je richting het hogere register speelt, dit allemaal om de nuances van jou spel trouw te blijven. De Key Touch Control functie heeft drie intensiteitniveaus. Zo kun je, als je wat zwaarder speelt, je output beïnvloeden.

Pedaal effecten
Het meegeleverde demperpedaal functioneert als een half-demperpedaal, zodat het dempereffect verschilt per hoe ver je het pedaal indrukt. Als er een optioneel pedaal unit (PU-2) is aangesloten, zul je ook in staat zijn om zacht en sostenuto pedalen te gebruiken in aanvulling op het demperpedaal. Dit geeft je drie pedalen net als op een akoestische piano, wat wordt aanbevolen voor de serieuze pianostudent of professionele pianist.

MIDI capaciteit
De SP-280 ondersteunt MIDI, de universele standaard voor het overbrengen van uitvoeringsdata tussen elektronische muziekinstrumenten en computers. MIDI maakt het mogelijk om aangesloten apparaten aan elkaar te koppelen.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20780378

Meer Piano's en Vleugels

Meer Piano's en Vleugels aangeboden in deze subrubriek.