LD Systems CURV 500 ES- Kloon


Grote foto ld systems curv 500 es kloon muziek en instrumenten speakers
€ 781
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De CURV 500 entertainerset bestaat uit een krachtige 10" basreflex subwoofer en een eenvoudig configureerbaar array-systeem met vier satellieten. Met een vermogen van 460 watt RMS en een maximaal geluidsdrukniveau van 128 dB is de CURV 500 ES-set het ideale geluidssysteem voor kleine evenementen, conferenties en/of vergaderingen.

De compacte, transportvriendelijke CURV 500 is een array-systeem met 4 in elkaar grijpende satellieten, die worden bediend via een SmartLink-adapter. De elementen, slechts 12 x 12 cm groot, zijn uitgerust met de eigen WaveAhead-technologie van LD System. Eén 4" en drie 1" drivers bieden een coherente en uiterst gedetailleerde weergave met hoge druk en dynamiek.

De 10" basreflex subwoofer herbergt de klasse D eindversterker en bevat een limiter, bescherming tegen kortsluiting, oververhitting, overspanning, evenals een 4-kanaals mixer met 16 voorinstellingen met digitaal effect en Bluetooth. Combo en Speakon compatibele sockets bieden uitgebreide aansluitmogelijkheden en de subwoofer heeft vier voorinstellingen voor digitale systemen, een M20-flens met schroefdraad en drie ergonomische handgrepen.

De entertainerset kan in stereomodus worden bediend met in totaal acht array satellieten (max. Vier aan elke kant). Deze variant is vooral handig in stemapplicaties, waarbij de basweergave niet op de voorgrond staat. Luidsprekers of moderators waarderen vooral de helderheid, transparantie en typische voordelen van array-systemen. Met de Power Extension-set kan de Entertainer Set op elk moment nog meer vermogen leveren, vooral in het basbereik, en zo uitbreiden naar een krachtige Power Set.

De CURV 500 entertainerset bevat een subwoofer met een mengpaneel, vier satellieten, SmartLink-adapters, afstandsbalk en luidsprekerkabels.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: LD Systems
 ● SKU (eigen artikel code): LDCURV500ES
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22469241

Meer Speakers

Meer Speakers aangeboden in deze subrubriek.