ModulAir magnetische microfoonbevestiging set


sinds 22-8-2021 03:03:38

  • Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards
  • Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards
  • Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards
  • Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards
  • Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards
  • Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards
Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards Grote foto modulair magnetische microfoonbevestiging set muziek en instrumenten standaards
prijs: € 93,17
Locatie : Zaandam  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Met deze magnetische microfoonbevestiging met zwanenhalsen plaats je een microfoon binnen enkele seconden op een metalen oppervlak zoals in een piano of vleugel

Productomschrijving Magnetische Microfoon Bevestigingset
Je bent musicus in hart en nieren. Een muzikant maar geen techneut. Regelmatig wil je mooie opnames maken en moet je ergens even snel een microfoonstatief plaatsen. Dat moet heel makkelijk gaan want het gaat jou om muziek maken en niet om constructies maken. Je muziekstandaard, je microfoonstatief en je pianokruk op hoogte stellen gaat natuurlijk prima, maar hele bruggen van statieven bouwen om je microfoon boven de vleugel te krijgen gaat je te ver. Bovendien wil je niet meer knoeien met tape en je wil jouw geliefde vleugel ook absoluut niet met je microfoon bevestiging beschadigen.
Microfoon plaatsen met behulp van een magneet voor microfoon
Nu is er de Microfoon bevestiging magnetisch inclusief flexibele zwanenhalzen! In een mum van tijd, zelfs binnen enkele seconden plaats je een magneet voor microfoon op een metalen oppervlak. Je hebt hiervoor een microfoon klem of een microfoon adapter met 3/8 inch draad nodig die je vastschroeft aan de magneet. Dat kan het frame van een piano of je vleugel zijn. Maar in principe kan deze magneet op elk instrument waarin ijzer is verwerkt worden geplaatst. Een ingewikkeld statief of plakkerige tape die aan je vingers blijft zitten heb je niet meer nodig. De krachtige magneet kan belast worden tot 40 kg, zodat er ook andere dingen mee bevestigd kunnen worden. Denk hierbij aan de antenne van je draadloze microfoonsysteem! De magnetische microfoonbevestigingset kan op de meest moeilijk bereikbare plekjes bevestigd worden door de handige flexibele zwanenhalzen. Deze worden in de luxe koffer meegeleverd waar je de gehele magnetische microfoon bevestiging set steeds weer netjes in kunt opbergen. Er zit 3/8-inch schroefdraad aan de bevestiging, waardoor je er allerlei zaken aan kunt koppelen, zolang ze maar hetzelfde schroefsysteem hebben.
Speciaal voor de geluidstechnicus en de theatertechnicus
De magneet voor microfoon zelf, oftewel de Magnet mount for microphone is aan de onderkant voorzien van rubber. Op deze manier kunnen er geen beschadigingen ontstaan aan de instrumenten tijdens het aanbrengen of verwijderen van de microfoon en bevestigingset. Ook wil je dat je KM 184 Neumann of je akg 414 microfoon, die vaak worden gebruikt voor geluidsopname direct in de vleugel, onbeschadigd blijven wanneer deze gemonteerd worden in de vleugel. Een microfoon moet op zijn plek blijven en niet naar beneden zakken tijdens de voorstelling of gedurende een opname. Of vallen. Je wil de microfoon snel en simpel kunnen plaatsen en er zeker van zijn dat die daar blijft. En als het kan ook nog zo veel mogelijk uit het zicht. Je wil dat de microfoon van buitenaf nagenoeg onzichtbaar is. Het publiek ziet dan alleen de vleugel en de musicus, het wordt niet afgeleid door in het oog springende statieven die de microfoons op hun plaats moeten zien te houden. Met de magnet mount for microphone heb je bijna oneindig veel opties om de microfoon subtiel en uit het zicht in de vleugel te plaatsen. Bestel deze veilige magnetische microfoon bevestiging set en ervaar de nieuwe Magnetische Microfoon Bevestiging Set.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikelcode): 6013731834831
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: ModulAir*
 ● SKU (eigen artikel code): MOD102083
 ● Microfoon: Ja


Kenmerken: Kopen in ZaandamKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 26170586 Meld aan Aanbodpagina