Power Dynamics PDC75 Bluetooth USB mp3 speler en audio switc


  • Grote foto power dynamics pdc75 bluetooth usb mp3 speler en audio switc muziek en instrumenten dj sets en draaitafels
  • Grote foto power dynamics pdc75 bluetooth usb mp3 speler en audio switc muziek en instrumenten dj sets en draaitafels
  • Grote foto power dynamics pdc75 bluetooth usb mp3 speler en audio switc muziek en instrumenten dj sets en draaitafels
  • Grote foto power dynamics pdc75 bluetooth usb mp3 speler en audio switc muziek en instrumenten dj sets en draaitafels
  • Grote foto power dynamics pdc75 bluetooth usb mp3 speler en audio switc muziek en instrumenten dj sets en draaitafels
Grote foto power dynamics pdc75 bluetooth usb mp3 speler en audio switc muziek en instrumenten dj sets en draaitafels Grote foto power dynamics pdc75 bluetooth usb mp3 speler en audio switc muziek en instrumenten dj sets en draaitafels Grote foto power dynamics pdc75 bluetooth usb mp3 speler en audio switc muziek en instrumenten dj sets en draaitafels Grote foto power dynamics pdc75 bluetooth usb mp3 speler en audio switc muziek en instrumenten dj sets en draaitafels Grote foto power dynamics pdc75 bluetooth usb mp3 speler en audio switc muziek en instrumenten dj sets en draaitafels
€ 127
Locatie Almelo  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Gratis verzending vanaf 50,- | Vandaag besteld, morgen al bezorgd | Gratis binnen 30 dagen te retourneren | Laagsteprijsgarantie De Power Dynamics PDC75, ideaal voor de horeca
De Power Dynamics PDC75 is een multifunctioneel 19" 1U media speler die tevens dienst doet als audio switch. Hierdoor kan hij perfect als 'centrum' dienen in een audiosysteem in bijvoorbeeld de horeca, (sport)kantines, café's, restaurants, etc. Met de ingebouwde Bluetooth module kan simpel en snel een draadloze audioverbinding tot stand worden gebracht en de interne mp3 speler maakt het afspelen van mp3 bestanden vanaf een USB stick of SD kaart super eenvoudig. De ingebouwde radio maakt het mogelijk om (via de kabel of via een antenne) naar FM radiostations te luisteren. De microfoonaansluiting maakt het aansluiten van een microfoon mogelijk om zo bijvoorbeeld een omroepinstallatie te creëren. Door de meerdere inputs is het mogelijk om overige audiobronnen aan te sluiten waardoor het gebruik van een mengpaneel niet meer noodzakelijk is.

Bluetooth voor draadloze audio streaming

Door de ingebouwde Bluetooth ontvanger is het mogelijk om een draadloze audio verbinding tot stand te brengen met een telefoon, tablet, pc of laptop. Nadat de verbinding tot stand is gebracht wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld draadloos gestreamd naar de PDC75. Ideaal om snel en eenvoudig muziek van bijvoorbeeld klanten ten gehore te brengen. Met de ingebouwde USB / SD mp3 speler kan mp3 muziek die op een USB stick of SD kaart staat eenvoudig worden afgespeeld. Op die manier kunnen honderden muziektracks eenvoudig en zonder ruimte in te nemen worden meegenomen. De interne FM radio beschikt over een externe antenne aansluiting. Aansluiten op de kabel is hierdoor mogelijk maar ook een losse radio antenne aansluiten behoort tot de opties.

Audio switch

Met alle genoemde opties zijn er reeds voldoende mogelijkheden voor het afspelen van muziek. Maar er is meer. De PDC75 is namelijk voorzien van een ingebouwde audio switch. De PDC75 beschikt over drie extra AUX ingangen waarop allerlei audiobronnen aangesloten kunnen worden. CD of DVD speler, tv-tuner, etc. het kan allemaal aangesloten worden waardoor het gebruik van een losse audio switch of mengpaneel niet meer nodig is. Dit scheelt in ruimte maar ook financiëel is deze extra optie zeer interessant voor de horeca.

Opnemen

Een andere zeer interessante mogelijkheid van de PDC75 is de recorder. Sluit een USB stick aan op de USB aansluiting en het is mogelijk om opnames te maken in mp3 formaat op de USB stick. Handig, want zo kan je je klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om een toespraak op te nemen. Maar uiteraard is opname van muziek ook zeker mogelijk.


Kenmerken


 ● Mediaspeler en audio switch in één
 ● USB / SD mp3 speler
 ● Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming
 ● FM radio met externe antenne aansluiting
 ● Opnamefunctie voor het opnemen van MIC + AUX1, 2 of 3
 ● Afstandsbediening meegeleverd
 ● Microfoon ingang (6.3mm jack of XLR combi stekker)
 ● 3 AUX ingangen voor aansluiten externe audio apparatuur
 ● Tape in/uit aansluiting


Specificaties


 ● Hoogte: 1U / 1HE (19" beugels meegeleverd)
 ● AUX ingangen: 3x RCA (tulp)
 ● Uitgangen: XLR + 2x RCA (tulp)
 ● Tape aansluitingen: RCA (tulp)
 ● Groundlift schakelaar
 ● Frequentiebereik: 15Hz - 20kHz
 ● THD: <0.2%
 ● Signaal ruisverhoudin
Kenmerken: Kopen in ALMELO

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22480394

Meer Dj-sets en Draaitafels

Meer Dj-sets en Draaitafels aangeboden in deze subrubriek.