Roland HP504-RW Digital Piano Rosewood- Kloon


Grote foto roland hp504 rw digital piano rosewood kloon muziek en instrumenten piano en vleugels
€ 1366
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De HP500-serie is uitgerust met de meest recente technologieën van Roland. Het instrument klinkt, speelt en voelt fantastisch én ziet er op de koop toe nog eens zeer elegant uit. Nieuw aan de SuperNATURAL Piano-klankgenerator is de Dynamic Harmonic-functie, die zorgt voor een groter dynamisch bereik tijdens fortissimo-pianopassages. Het nieuwe PHA-4-klavier beschikt over de beste en meest responsieve aanraakdetectie van dit moment. Het unieke Headphones 3D Ambience-effect voorziet de beste klank tijdens oefensessies met een hoofdtelefoon. Het innovatieve Acoustic Projection-systeem dat in de HP508 en HP506 zit ingebouwd, projecteert het authentieke klankveld van een akoestische piano in je oefenruimte. Het is eveneens mogelijk om je pianospel op te nemen met de ingebouwde recorder of extra leermogelijkheden te ontdekken via de compatibele Roland piano-apps voor Apple iOS-toestellen. De HP500-reeks mixt traditionele en moderne technologie en vormt daarmee een eindeloze inspiratiebron voor elke pianoliefhebber: van debuterende studenten en hobbyisten tot gevorderde spelers.

Authentieke vleugel met SuperNATURAL Pianoklankgenerator
Wanneer je op een piano uit de HP500-serie speelt, zul je ondergedompeld worden in een overtuigende piano-ervaring. Dat is te danken aan de befaamde SuperNATURAL Piano-technologie van Roland. Net als bij een echte akoestische vleugel, heeft elke noot zijn eigen karakter en verandert de klankkleur afhankelijk van hoe hard of zacht je ze aanslaat. Het uitsterven van de noten verloopt natuurlijk en organisch: de noot ebt niet alleen qua volume weg, maar verandert ook geleidelijk van kleur en wordt zachter. Naast authentieke vleugelpianoklanken, zijn er ook buffetpianoklanken voorzien, inclusief het korter uitsterven van de noten en de 'dichtere' klank van een traditionele upright-piano.

Verken verregaande vormen van dynamische expressiviteit
Terwijl je je pianovaardigheden aanscherpt, zul je ook sterker en luider kunnen spelen. De karakteristieke boventonen die samengaan met een fortissimospeelstijl, laten je compleet nieuwe klankkleuren ontdekken. De nieuwe Dynamic Harmonic-functie maakt het mogelijk om deze karakteristieken aan je persoonlijke smaak aan te passen, waardoor ook gevorderde en doorgewinterde spelers nieuwe expressieve mogelijkheden zullen ontdekken.

Pas de sound aan je speeltijl of woonkamer aan
Met de HP500-serie is het heel eenvoudig om de klank aan je persoonlijke speelstijl of favoriete muziekgenre aan te passen. Door gebruik te maken van de ingebouwde Piano Designer kun je onder meer klankaspecten als snaarresonantie, soundboard-gedrag en vele andere zaken tweaken. De nieuwe Individual Note Voicing-functie laat je zelfs nog veel gedetailleerder werken, door elke noot afzonderlijk aan te passen wat toonhoogte, volume en klankkarakter betreft. Daarnaast is deze unieke en krachtige feature ook handig om de algemene pianoklank uit te balanceren en af te stemmen op de akoestische eigenschappen van eender welke kamer of hoofdtelefoon. Met de HP508 en HP506 is het mogelijk om je persoonlijke instellingen weg te schrijven naar een usb-geheugendrager en die opnieuw op te roepen wanneer nodig.

Laat je inspiratie de vrije loop met de unieke aanslaggevoeligheid
Wanneer je pianoskills verbeteren, zorgt de HP500-serie dat je pianoperformances extra glans krijgen. De nieuwe ontwikkelde PHA-4 Concert- (HP508/HP506) en Premium-klavieren beschikken over de baanbrekende aanraakdetectie en het Escapement-mechanisme van Roland, waardoor je optimaal kunt genieten van het uitgebreide toonspec
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 20780365

Meer Piano's en Vleugels

Meer Piano's en Vleugels aangeboden in deze subrubriek.