Roland KC-220- Kloon


Grote foto roland kc 220 kloon muziek en instrumenten keyboards
€ 438
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Al meer dan 20 jaar vertrouwen toetsenisten overal ter wereld op de Roland KC-serie versterkers; omwille van hun krachtige hifi-klank, ingebouwde mixfuncties, veelzijdige aansluitmogelijkheden en blijvende duurzaamheid. De nieuwste generatie zet de vermaarde kwalitatieve maatstaf van de KC-reeks voort, en biedt nieuwe verbeteringen die afgestemd zijn op de behoeften van hedendaagse muzikanten. Met een KC-versterker aan je zijde krijg je de volledige controle over je podiumopstelling, zodat je altijd geweldig klinkt en het beste van jezelf kunt geven. Topprestaties: elke keer opnieuw.

De KC-220 met drie kanalen biedt een full-range stereo sound en werkt indien gewenst op batterijen. Het is de ultieme mobiele keyboard-versterker. Hij blinkt ook uit als een mini-PA, dankzij zijn ingebouwde DSP-effecten, aparte aux-input en de ondersteuning van een XLR-zangmicrofoon. De KC-220 voorziet een grootse sound in een superdraagbaar pakket. Het is de must-have amp voor oefensessies, straatperformances en optredens onderweg.

Full-range sound voor keyboards en elektronische muziekinstrumenten
De KC-220 biedt een full-range stereogeluidsweergave met een vermogen van 30 watt (15 watt x 2), via twee nieuw ontworpen 6.5-inch luidsprekers en twee aangepaste tweeters. De KC-220 is uitgerust met een geavanceerd vermogensgedeelte, dat geoptimaliseerd werd voor een efficiënte werking op batterijen. De versterker reproduceert probleemloos het brede frequentiebereik van 88-noten podiumpiano's, orgels en synthesizers, alsook ritmemachines en andere elektronische instrumenten.

Ingebouwde 3+1 Mixing
De KC-220 is compact en handig: het is een volledig stereo mixsysteem dat overal met jou meereist, naar de plaatsen waar je wilt spelen. Drie 1/4-inch lijningangskanalen ondersteunen keyboards, drummachines en verschillende elektronische instrumenten. En kanaal 1 bevat tevens een XLR-ingang voor een stemmicrofoon. Er is ook een apart aux-kanaal met 1/8-inch- en RCA-inputs voor het verbinden van smartphones en muziekspelers, of andere toestellen.

Stereo Effecten en EQ
Het is heel makkelijk om je klank te verrijken met de hoogwaardige DSP-effecten van de KC-220. Normale en brede stereo chorus-effecten zijn voorhanden, plus een rijke stereo reverb voor vocals en instrumenten. En voor een handenvrije bediening op het podium kunnen effecten aan/uitgeschakeld worden via een optionele voetschakelaar. De KC-220 bevat een high- en low-EQ voor het afstemmen van de overkoepelende klank op de concertlocatie.

Veelzijdige aansluitmogelijkheden
De KC-220 is uitgerust met mono/stereo lijnuitgangen, en maakt verbindingen mogelijk met PA-systemen, podiummonitors of opnametoestellen. Plug een hoofdtelefoon in, en de ingebouwde speakers worden uitgeschakeld: perfect voor private oefensessies en het uitproberen van sounds op het podium via een hoofdtelefoon.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Roland
 ● SKU (eigen artikel co
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22442088

Meer Keyboards

Meer Keyboards aangeboden in deze subrubriek.