Roland TM-6 Compact Pro Trigger Module- Kloon


Grote foto roland tm 6 compact pro trigger module kloon muziek en instrumenten overige muziek en instrumenten
€ 693
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Roland introduceert de TM-6 PRO Trigger Module: een compact en krachtig toestel voor professioneel hybrid-drummen. De TM-6 PRO beschikt over 500 gesamplede sounds - waaronder verschillende nieuwe opnames uit wereldvermaarde studio’s - plus 268 expressieve V-Drums-klanken, 80 speelklare kits en inputs waarop je tot 12 pads en/of drumtriggers kunt aansluiten. Tel daarbij het importeren van user-samples, vier toewijsbare audio-uitgangen, een click track, hoofdtelefoonmonitoring en nog meer bij op; en het is duidelijk dat de TM-6 PRO het ultieme commandocentrum vormt, waarmee je eender welk drumstel voorziet van hybride power en veelzijdigheid.

De popmuziek van vandaag bevat vaak elektronische percussieklanken die in de studio werden gecreëerd. Akoestische drums worden vaak verbeterd in de mix met opeengestapelde samples, voor een grotere impact en een vettere klank. De TM-6 PRO maakt het nu voor elke drummer eenvoudig om die elektronische sounds en samples toe te voegen aan hun podiumperformances. Alles kan rechtstreeks via de drumkit bediend worden.

Via het bedieningspaneel van de TM-6 PRO kunnen drummers makkelijk sounds toewijzen, mixen en aanpassen; alsook ingebouwde effecten toevoegen, de trigger status monitoren en nog veel meer. Het is ook mogelijk om begeleidingstracks rechtstreeks van SD-media af te spelen, en om de TM-6 PRO als een USB audio-interface én een trigger-naar-MIDI-convertor voor een DAW-computer te gebruiken.

De TM-6 PRO is uitgerust met zes dual-trigger inputs, die overweg kunnen met in totaal 12 trigger-toestellen, via Y-kabels. Beschikbare Roland-toestellen zijn onder meer V-Pads, de akoestische drumtriggers uit de RT-serie, de BT-1 Bar Trigger Pad en meer. Er is ook een hi-hat control input, om een FD-8 hi-hat-pedaal aan te sluiten.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: Roland
 ● SKU (eigen artikel code): TM-6
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22977566

Meer Overige Muziek en Instrumenten

Meer Overige Muziek en Instrumenten aangeboden in deze subrubriek.