ROLI Seaboard Grand Stage- Kloon


Grote foto roli seaboard grand stage kloon muziek en instrumenten piano en vleugels
€ 2811
Locatie Rotterdam  (Zuid-Holland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Een revolutionair instrument speciaal voor alle toetsenisten. Als toetsenist is er niets zo frustrerend om te horen wat voor een expressieve geluiden bijvoorbeeld blazers, gitaristen en strijkers kunnen maken met hun instrument, en je te realiseren dat dit met jouw instrument niet of nauwelijks na te doen is. Met de komst van de Seaboard GRAND gaat er een ware wereld voor je open. De piano verandert van een instrument waar iedere noot vastligt en waarmee je netjes binnen de lijnen zult moeten spelen, in een instrument dat je een soort vloeibare vrijheid geeft over hoe lang je de noten wilt spelen, of je er met een glissando naartoe of vandaan wilt gaan en zelfs of je er vibrato aan toe wilt voegen.

De uiteindelijke ervaring valt eigenlijk niet in woorden te beschrijven, je moet het zelf gewoon proberen!

Continious touch
Door deze functie word je in staat gesteld om iedere noot die je speelt op een muzikale reis mee te nemen. Zo kun je de noot moduleren door je positie van je vinger te veranderen zonder dat je de toets loslaat. Het materiaal voelt zeer organisch en natuurlijk aan en reageert heel intuïtief. Op deze manier voelt het niet meer alsof je enkel een piano aan het bespelen bent, maar meer als een levend wezen dat jou aanvoelt en precies doet wat je zegt.

Glissando ribbons
Om fluweelzachte en vloeiende glissando's uit te voeren zitten er boven en onder de toetsen stroken waarop je met een vinger de noot die eronder zit heel gemakkelijk omhoog of omlaag kunt laten glijden.

KEYMUSIC. De grootste winkel voor muzikant, producer en dj.

Ontdek KEYMUSIC en laat je inspireren. Wij bieden het meest complete assortiment muziekinstrumenten en muziekapparatuur in Nederland. Bezoek één van onze 18 winkels en ervaar zelf het plezier van muziek maken met KEYMUSIC. Beleef onze unieke combinatie premium merken en scherpe prijzen, professioneel advies en persoonlijke service.

 ● 18 muziekwinkels in Benelux.
 ● Laagste prijsgarantie.
 ● 30 dagen bedenktijd.
 ● Professioneel advies van onze specialisten.
 ● Gratis verzending vanaf 50 euro. 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Zo goed als nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Merk: ROLI
 ● SKU (eigen artikel code): KRO Stage
Kenmerken: Kopen in Rotterdam

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 17996596

Meer Piano's en Vleugels

Meer Piano's en Vleugels aangeboden in deze subrubriek.