Verstelbare licht gekleurde houten standaard voor de handpan


sinds 26-8-2023 21:48:20


prijs: € 85
Locatie : Bunnik  (Utrecht)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving
Wij hebben deze standaard ook in een donkere houtkleur. Kies voor de donkere variant .

Een stabiele en verstelbare licht gekleurde houten standaard voor de handpan, Hang en tank-en tonque drums. Geschikt voor instrumenten van diverse afmetingen van circa 45 tot 60 cm diameter.

Deze "medium" maat kies je als je een een gemiddelde lengte hebt en zittend wilt spelen. De andere en kleinere standaard "small" is geschikt voor kinderen of volwassenen die heel laag willen spelen.

Deze standaard is gemaakt van hout en is middels de 4 schroeven aan de zijkant verstelbaar in verschillende hoogtes en posities. Op deze wijze kun je de standaard altijd in de juiste houding bespelen en is deze te gebruiken voor handpannen van verschillende diameters. Naast handpannen en Hangs is de standaard ook geschikt voor een RAV-drum en andere tank of tonquedrums. Een degelijke en stabiele standaard met een uitstraling die mooi past bij de handpan. De standaard kun je inklappen en is daardoor makkelijk mee te nemen. Een uitkomst voor mensen met een smalle schoot voor wie de handpan soms moeilijk hanteerbaar is en tevens ideaal als je meerdere handpannen tegelijk wilt bespelen. De speciale rubber dopjes isoleren de trilling van handpan van de standaard zodat deze helemaal vrij kan resoneren.

Het model weegt circa 2 kg. De afmeting opgevouwen is: 18 cm x 18 cm x 78cm.  De speelhoogte vanaf de vloer gemeten is ongeveer 60 cm en verstelbaar tot 69 cm.

Wij hebben deze standaard ook in een donkere houtkleur. Kies voor de donkere variant .
Welkom bij HandPan Shop

Wij zijn volledig gespecialiseerd in de verkoop en inkoop van nieuwe handpan drums en gebruikte Hangdrums. Koop direct vanuit voorraad in de webshop of maak een afspraak en probeer de instrumenten zelf uit (of leun achterover en laat ze door ons voorspelen).

Een handpan drum is een bijzonder instrument. Iedere drum wordt handgemaakt, is anders en heeft een uniek geluid. Ze zijn er in verschillende metaalsoorten, toonsoorten en afmetingen. Een handpan drum koop je daarom niet zomaar! We helpen je graag bij het vinden van de handpan drum die je past. Bij ons vind je een handpan die niet alleen goed klinkt, maar je ook raakt. Naast de inkoop van diverse merken maken we zelf ons eigen merk ‘Chaya’. Je kunt bij ons ook terecht voor het retunen of repareren van jouw instrument.

E-mail:
info@handpanshop.nl

Telefoonnummers :
+31 645 922 966
+31 621 554 198

Adres:
Veilingweg 42
3981PC Bunnik (alleen op afspraak)

Kenmerken: Kopen in BunnikKlik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 53434329 Meld aan Aanbodpagina